Hvordan Funger Er Et Polaroid Kamera?

Pixabay, garten-gg -

Et polaroid kamera er lidt et moderne take på et gammeldags kamera. 

Det fungerer på den måde, at du tager et billede af det, du vil og så bliver billedet faktisk printet ud med det samme. Herefter er det vigtigt, at billedet ikke bliver rystet, men at du lægger det ned på bordet og har lidt tålmodighed. Lige så stille kommer fotoet til syne, som du så enten kan gemme eller blive enig med dig selv om, at der skal tages et nyt.

Ligesom et gammelt kamera bruger dette også en filmrulle, der bliver sat ind i. Det har ca. 10 stk. fotos på hver rulle, som faktisk koster en del, så vælg gerne dine billeder med omhu, da det ellers kan blive meget dyrt (jeg snakker af erfaring).

Polaroid kameraet kan stilles på forskellige funktioner, afhængig af hvilket vejr du befinder dig i. Herunder også om du er udenfor, i skygge, indenfor eller i direkte sollys.

Får du ikke indstillet kameraet til det rigtige, kan billederne ende med at blive knap så gode, eksempelvis med for meget sol eller for meget skygge, så du ikke kan se hverken fra eller til på billedet. Igen snakker jeg af erfaring.

Det er et dejligt kamera at gøre brug af. Jeg elsker det selv rigtig meget.

Skiltet øverst viser at dette du lige læste, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: smykker til kvinder. Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette du lige læste ikke lade sig gøre.