Hvad Er En Selvudløser?

Pixabay, CDD20 -

En selvudløser er et eller andet sted det mest geniale, fordi du nu endelig kan få alle med på billederne, så der ikke altid mangler en.

Det er nemlig en funktion, som jeg tænker de fleste kamera har efterhånden. Det må næsten være standard, da det selvfølgelig også kan bruges i andre sammenhænge end til billeder med hele familien.

Men vi kender jo alle det, at vi står til den helt store familiefest og der nu igen, ligesom alle de andre år, skal tages et billede af alle sammen samlet. Men hvem skal så tage billedet? Hvem skal nu mangle i år?

Det problem kan alle netop undgå med selvudløseren, som er, ligesom ordet også indikerer, en udløser som selv tager billedet. Det er altså en funktion på kameraet, som du kan sætte til og hvor du selv kan vælge, hvor mange sekunder den skal stå på, før den tager billedet. Det kan jo nemlig ikke nytte noget, hvis du trykker på udløseren og der kun er 5 sek., før billedet bliver taget, men at du har 10 sek. hen til det sted, hvor du skal stå og måske ikke vil ligne en, der kommer flyvende ind fra siden.

Selvudløseren er også god at bruge, hvis du er alene på tur. På den måde kan du stadigvæk få billeder af dig selv, som ikke kun er den øverste del af kroppen.

Sidens tekst er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber du et stort udvalg af håndlavede smykker varer. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.