Hvem er DineFotos?

Teamet

Teamet bag DineFotos er sammensat af en håndfuld succesfulde iværksættere, innovatører, investorer, servicemedarbejdere og en professionel fotograf. Sammen sikrer vi, at dine fotografier bliver behandlet med omsorg og ekstraordinær service.

Vi prioriterer kundenære funktioner i alle vores processer, som sætter kunden i centrum for alt, hvad vi gør.
DineFotos er en mindre virksomhed med en simpel organisation, hvilket gør det trygt og nemt for dig at komme i kontakt med os.

Daniel Hjortholt

Daniel har været selvstændig de sidste 18 år, og igennem sit profesionelle og private liv har han altid lagt stort vægt på ”Den gode service” og på at tingene skal være simple og gennemsigtig for kunden. Daniels høje krav til netop dette gennemsyrer DineFotos’ forretningsmentalitet og er en af DineFotos’ værdier. Foruden Daniels mange andre projekter som iværksætter, arbejder Daniel primært som forretningsudvikler og tekniker for DineFotos.

Joakim Hediger

Joakim blev uddannet som fotograf i 1987 og er stadig aktiv inden for faget, hvor han fotograferer for diverse medier. Med Joakims ekspertise er hans primære opgave at sikre, at fotografierne bliver behandlet korrekt, skanningsprocessen forløber rigtigt, billedbehandlingen bliver optimal og håndteres professionelt.

Vores mission

DineFotos vil digitalisere papir fotografier, så de kan blive beskyttet og bevaret til evig tid og deles med familie og venner via de sociale medier. Vi ønsker at tilbyde en billig løsning med en høj værdi, som vores kunder kan få glæde af resten af livet.

Vores vision

DineFotos vil være den foretrukne scanningsservice i danmark, som hjælper danskerne mod den digitale tidsalder, uden billeder og minder skal fravælges og gå tabt.
Vi ønsker, at kunden skal kunne mærke vores nærvær i alle vores services og modtage en gennemført oplevelse, som de har lyst til at dele.

Baggrunden for DineFotos

Forretningen opstod på baggrunden af eget behov – Ligesom så meget andet.
På grund af en større flytning til udlandet, var der en masse fotografier, som skulle sorteres og deles ud til venner og familie. Dette blev pludselig meget svært, og markedet for digitalisering blev undersøgt grundigt, da der var flere end 1000 billeder, som skulle skannes.
Da vi ikke mente, at der var nogen forretning på markedet, som tilbød en tilstrækkelig service med rimelig priser, opstod der i stedet en mulighed for et forretningseventyr, som fokuserede på den enkle og nemme service.

Referencer

25.08.2014, Teknikalt
DineFotos kan scanne dine fotos hurtigt og nemt til en meget fornuftig pris. 

Har du ikke brug for scanning af 600 billeder, kan du evt. slå dig sammen med en bekendt, der også skal have digitaliseret de gamle papirbilleder – DineFotos holder de enkelte bundter pænt adskilt.
– Konklusion på anmeldelse fra Teknikalt


 

06.08.14, Dkira.dk
Hvad gør du egentlig med dine fotoalbums, nu hvor mange minder ligger på Facebook, Instagram, din tablet, Dropbox, etc? Får du kigget på dem overhovedet?
– Kira Eggers